Om Blomberg & Stensson AB

Vi är verkstadsföretaget i Katrineholm som specialiserat oss på plåt- och rörbearbetning. Vår produktion är flexibel från prototyper till serieproduktion i små och medelstora serier samt tillverkning av egna produkter. Vi tillverkar alltifrån enkla detaljer till komplexa och kompletta produkter och kan även erbjuda konstruktion, pulverlackering och montering.

Affärsidé
Vår affärsidé som underleverantör är att finnas nära våra kunder för problemlösning och teknikutveckling i syfte att stärka vår gemensamma framtid. Våra viktigaste branchsegment är den svenska fordons-, energi-, gruv-, jordbruks- och byggindustrin.

Värderingar
Våra gemensamma värderingar uttrycker en viljeinriktning att ha långsiktiga och hållbara relationer mellan oss och våra kunder samt att ha ambitionen att vara en partner till företag i framkant med den tekniska utvecklingen.

Certifiering
Vi innehar miljö- och kvalitetscertifikat enligt ISO14001: 2015 och IATF 16949: 2016 samt ISO 9001:2015. Vi är även certifierade enligt svetsstandarden SS EN ISO 3834-2 och ISO 1090-2.