Meny Stäng

Om Blomberg & Stensson AB

Vi är det kompletta verkstadsföretaget i Katrineholm som specialiserat oss på plåt-, maskin-,och rörbearbetning. Vår produktion är flexibel från prototyper till serieproduktion i små och medelstora serier samt tillverkning av egna produkter. Vi tillverkar alltifrån enkla detaljer till komplexa och kompletta produkter och kan även erbjuda konstruktion, pulverlackering och montering.

Affärsidé

Vår affärsidé som underleverantör är att finnas nära våra kunder för problemlösning och teknikutveckling i syfte att stärka vår gemensamma framtid. Våra viktigaste branchsegment är den svenska fordons-, energi-, gruv-, jordbruks- och byggindustrin.

Vi erbjuder våra kunder helhetsansvar från ämne till färdig och funktionellt riktig produkt i moderna och miljöanpassade utrustningar.

Värderingar

Våra gemensamma värderingar uttrycker en viljeinriktning att ha långsiktiga och hållbara relationer mellan oss och våra kunder samt att ha ambitionen att vara en partner till företag i framkant med den tekniska utvecklingen.

Historia

Företaget består idag av en sammanslagning mellan Engströms verkstäder, Gustafsson & Hjorth samt Blomberg & Stensson, alla anrika Katrineholmsföretag varav det äldsta härrör från 1927.

De tre företagen har var för sig fört in ett kompetensben i nuvarande företag, där svetskompetensen kommer från Gustafsson & Hjorth, maskinbearbetningen från Engströms verkstäder och plåt och rörbearbetning från Blomberg & Stensson.

Sedan 2017 finns vi i nuvarande lokaler på Vingåkersvägen 73.

Intresserad av våra tjänster och produkter?

Vingåkersvägen 73, 641 39 Katrineholm

E-post: info@blomberg-stensson.se

Telefon: 0150-36 38 00